Algemene Tandheelkunde

Bij ERDENT kan u terecht voor (half) jaarlijkse mondonderzoeken, tandsteenreinigingen, tandvullingen en het opstellen van een behandelplan. Onze tandartsen hebben door hun brede opleiding de vaardigheid om de meest voorkomende problemen op te lossen.
Voor complexe behandelingen is er mogelijkheid om door te verwijzen naar een erkende specialist eveneens werkzaam binnen de praktijk.

"Voorkomen is beter dan genezen"

Tandartsenpraktijk Erdent

De tandartsen helpen de patiënten telkens met het evalueren van je gebit. Preventie begint echter bij de patiënt zelf: goed poetsen en zelf bijdragen tot een gezonde mond.

Hiervoor kunnen wij, bij ERDENT, je advies geven in verband met de verschillende poetshulpmiddelen, zoals de keuze van tandenborstel, flosdraad, interdentaalborsteltjes, tandpasta, … Met een goede poetsmethode kan je gaatjes en tandproblemen voorkomen.

Door een aanpak van de volledige mond, regelmatige preventie, controles met RX-foto’s, grondige reinigingen en mondhygiëne-instructies, kunnen we een goed resultaat bereiken. U kan bij ons steeds terecht voor alle tandheelkundige zorgen.